Going Falkenberg (med bara ett hinder; jobbskiten först imorgon)

Imorgon åker jag till Falkenberg för att hänga med min styvfar♥ under helgen och med mamsen♥ under en heldag därefter (Det blir liksom uppdelat så när det är dykning vs. shopping). Ska bli riktigt nice. Synd att man inte (med tanke på att det snart är vinter också där) kan njuta fullt ut av att huset ligger 100 m (!) från havet. Men det kanske är fel läge att klaga trots allt!

Behöver verkligen den här omväxlingen nu. Den kommer så lägligt den bara kan. Pluttis♥♥ är hemma och underhåller Tarzan♥ så det är kirrat med det också. Nu ska jag koncentrera mig på mig. Det kommer enbart vara me; myself and I under de här dagarna.
 
Sjyst att förflytta tanken från 'going crazy' mot något lite mer positivt som 'going Falkenberg'

Nej, nu har jag inte tid för dessa skriverier mer. Nu är det dags att rocka till The Boss (Maja kommer säga "You did me proud") och därefter är det troligt att det blir en öl på Rockbaren med lil' sis'. Det kan vara värt att ställa upp ibland. Vi ses där.

Later

Ps. Idag går en massa kärlek ut till min Stygga styvmor  samt Styvfar. Det var på tiden när ni gjorde entré.

Barn kan också vara politiska;

"Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor" -Henrik 8 år

"Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktigaste är att man har samma färg på hjärtat." Isabell 7 år

Ljug för mig älskling

Jag tänkte på dig när jag hörde den här låten; Den är bara så du! Och lite jag också förstås. Det var väl därför vi slog ihjäl tiden rätt bra tillsammans antar jag.. ;

maybe i told you right from the start

you can have me

but you can't have my heart

it's easy enough to say but i couldn't care less

ya i mighta told you were on my mind

guess i talked a pretty good line

but hey i can talk all day

but i just can't confess


that i'm a liar

i'm a victim of desire

i'm a moth into the fire

ya,i'm over my head - forget what i said

tell ya i'm a liar

i'm just walking on the wire

but i couldn't get much higher

ya, i'm over my head - forget what i said

baby i'm a liar


when i told you i was hard to pin down

ya know i was just messin around

guess you know by now that that's just my way

and if you want stories - well i got a few

but hey - this is the truth i swear to you

how many more times do you want me to say...


if i told ya to go away

baby you can't believe a thing i say

listen...


Personlighetstest

Såg att pluttis tagit ett personlighetstest och tänkte att jag skulle göra detsamma. Märkligt att jag sa till Bumbi1 tgår att jag är väldigt idealistisk..

Cajsas personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa Cajsa:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


F.U.C.K. PROPOSITION 8

I Lite av en sorgens tid  (Med hänvisning till hur det gick med proposition 8 i Kalifornien); vill jag passa på att nämna för alla som jag älskar, bryr mig om, ogillar och också dem jag skiter fullständigt i att:

ALL KÄRLEK ÄR BRA KÄRLEK

Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan ta sig rätten att förvägra någon annan en rättighet. Att tänka på är också att 'Främlingen du möter kan vara din bästa vän'. Ska man förvägra en potientiell vän hennes rättighet? Vill man förvägra den man älskar något man själv tar för givet? Ska jag förvägra de människor jag ogillar deras rättigheter?  JAG själv väljer VEM jag vill vara med. MITT hjärta styr VEM jag älskar. Och det gäller också alla världens gaypersoner.

En hyllning ska också gå ut till alla trans- bi- och gaypersoner som varje dag får kämpa mot människors fördomar och fördömanden. Håll ut. Det är ändå påväg åt rätt håll. Hoppet ligger hos oss som är unga idag.


RSS 2.0