Doggystyle

image41
Zelda har också lärt sig att åka bräda för övrigt..

fierceHar du en morsa som skaffar en karl som åker till Palestina för att inhandla en palestinasjal? Eller en farsa som åker longboard? Nej- trodde väl knappast det.


Slöjor

Idag har jag efter över ett års fruktlösa försök äntligen fått tag på världens mest fascinerande och på många sätt mest underbara bok 'Slöjor' av elin berge. Citerar Zeinab 25, örebro; "jag har aldrig tänkt på att slöjan skulle vara något man har på sig för mannens skull. Jag skiter väl i honom! En praktiserande man har ansvar att inte titta. En kvinna ska kunna gå naken utan att han vänder sig om. Det är hans problem." det är tuffa tjejer det handlar om. Girlpower.

Lite dykbilder...

image33

What's shakin'?

Det har hänt alldeles för mycket för att ha tid att sitta här och skriva. Bland annat har  min pärla kommit och jag var senast idag ute och tog en tur i soligt väder.

Var i Falkenberg förra helgen och dök med tuber. Såå, jag tänkte aktivera mig med att ta ett dykcert nu. Lektioner med en privat dykinstruktör får man ju inte bara kasta i sjön (Åh, så vitsig)!

Flera relationer har också hunnit ändras sista tiden. Det är lite svårt att hinna med och känna med allt som är. Men det brukar ju alltid bli till det bästa som jag alltid säger till min äkta man.

Lilla Hilda fyller år idag (Grattis) och har fått lite fina leksaker. Man ska ju ge bort saker som man själv skulle vilja ha. (Och nu menar jag givetvis inte att jag skulle uppskatta att få badleksaker i present=P ) Fördjävla söt unge det där också. Usch.

Hoppas också på att få umgås lite mer med vederbörandes mamma snart. Den tid då man inte umgås med sin egen la familia måste man faktiskt få njuta av någon annans- vilket inte känns alls dumt.

Haggan, hur ska du stå ut?

Later bloggen.

Ps. Nu är det slutspurt i årets viktigaste tävling också. Och segern är givetvis så gott som klar

Lilla Halle..

image28

Är inte detta världens SÖTASTE unge så säg!

Den här dan alltså..

Jag trodde att jag skulle känna för att lägga mig ner och dö när jag genomgått den här dagen- Men faktum är att jag haft sjukt kul! Två kurser samt ett ljusparty (ja, jag är seriös). Däremellan och efter har jag hunnit med en solig lunch och öldrickande. Det är lika bra att boka in så mycket man bara kan på en dag med andra ord. Jag kanske ska börja spendera fler lediga dagar på det här sättet! Och Imorgon blir det fjärilar också. Det går inte av för hackor ska ni alla veta. Later you och Bloggen

Det gäller att vara spontan, eller hur maja?

Det är visst läge att ta en tripp till skottland för att gå på konsert i juni. Äsch- det var väl lika bra att boka på en gång! Little sis' och jag då förstås.

RSS 2.0