Bojkotta Sandys!

I förrgår gick jag för första (och sista) gången till Sandys för att det råkade ligga närmast av alla fik i stan. Då det var sen eftermiddag och jag inte ätit någonting under dagen bestämde jag mig för en vegetarisk wrap.

Tjejen kommer ut med den och jag tycker efter ett par tuggor att den smakar konstigt. Det berodde mycket riktigt på att det var en kalkonwrap (Notera att det bara var jag på fiket =omöjligt att blanda ihop beställningar). Det jag fick var ett "Oj förlåt" och ingenting mer. HALLÅ! JAG ÄR VEGETARIAN FÖR FAN! Djävla idiotdjävel.

Rusar hem till närmaste familjemedlem. Plingar på. Maja öppnar lite försiktigt och jag skriker "Akta på dig, jag måste spy!"

Jag mådde så illa hela kvällen. Och jag är fortfarande förbannad och ledsen. Detta är tydligen inte heller första gången samma fel begås. Dagens budskap är alltså Bojkotta Sandys  


Efter er

Efter några dagar med många missade tåg, ett par tårar från vissa håll och en middag som ingen tjej skulle kunna glömma, kan man utan problem mena att jag har ett relativt händelserikt liv.
 
I söndags åkte jag till Nic och Camila för att stanna ett par dagar. Söndagskvällen skulle givetvis inledas med singstar schlager och malibudrinkar. Det finns inte en kväll där då jag har tid att gå och lägga mig innan kl 03 tror jag.

Måndagen inleddes med att jag kastade Knubb på Nicole för att försöka få liv i någon som såg ut som döden själv-  vi skulle ju iväg till Älvsjömässan. (Vi som tidigare varit så ambitiösa och skulle anlänt när dörrarna slog upp kl. 9 kom i stället dit kl 12.) Några seminarium besöktes- andra bättre än andra. Det började hur som helst te sig självklart att den där middagen som skulle hållas efter MR-dagarnas första dag kunde stoppas upp någonstans på någon.

Det blev en mycket bättre kväll med snacks och "The shining" av den enkla anledningen att jag sa till Camila att jag kunde se vad som helst utom en skräckis.

Tisdagen spenderades till viss del också med Adrienne. Jättefin person (Samt för snygg för sitt eget bästa). Jag tvingade Camila att laga mat som straff för kvällen innan och där satt vi och pratade om att komma ut. Adrienne ansåg att jag kunde göra det på en gång.

Det är aldrig lätt att åka ifrån N och C. Det kan jag skriva under på! Det är som att komma hem att komma dit så det blir fel i huvudet ibland. Jag har privilegiet att känna två av världens bästa tjejer.

Senare under kvällen var det dags att titta till den där Amnestygruppen jag tänkt undersöka (När jag tillslut kom hem efter inställda t-banetåg). Jag tror att jag kan komma att trivas tillsammans med människorna jag träffade där. Näst intill familjär stämning. Och jag var ändå sen dit.

Så till middagen jag inledningsvis nämnde; tänk dig att kliva in på en stängd restaurang för att äta med någon du tycker om (det är givetvis bara öppet för er) då det närmar sig vinter och levande ljus måste tändas för att det är mörkt och samtidigt rätt sent. Och du behöver inte göra någonting förutom att vara glad.


Strö lite socker på mig

Det är inte så roligt som man skulle kunna tro att skriva tenta. Speciellt inte när man har andra roligare saker att tänka på. Såsom konsert med Miss Li eller Lars Winnerbäck, en slottsvistelse i rum med rosa prinsessinredning och lägg till det, någonting egentligen helt oönskat, otippat och faktiskt rätt så härligt.

Nu är den andra tentan i alla fall igenomkämpad och överlevd, vilket är skönt. Vi får se hur det går. En sak som är säker (efter en del funderande) är i alla fall att jag borde koncentrera mig mer på skolan än att låna socker av grannen.

Äh skit samma. Blessa mig mucho- jag kan inte vara utan Strö lite socker på mig som bara du kan

Och frågan är; Bra eller sushi?

En omvälvande vecka, nu den senaste. Det har hänt tre sjukt jobbiga saker (För alla onda tind kommer i tre), men också en sak som känns: hmmm... Jag vet inte huruvida jag vågar benämna den "sjukt bra" (även om jag kanske eventuellt, rent hypotetiskt sett skulle vilja det), men som i alla fall kan konstateras vara sjukt mycket BÄTTRE än det andra som inträffat.

Det jag kan uttrycka angående ovanstående är att jag vet att det sistnämnda är bra och det förstnämnda är sushi. Och att jag i övrigt, på plats i världens ände (Högdalen) skulle kunna tänka mig att faktiskt också äta ett par bitar sushi. (Man blir väl sugen om man tänker på en speciell sak för mycket :p )

RSS 2.0