Någonting helt nytt

Nu börjar jag bli nervös på riktigt. Trots styvmors uppmaning att tänka på hur kul det ska bli.
Jag ska nämligen börja skolan, på tisdag. Jag jobbar min sista dag på måndag. Det är blandade känslor. Jag som trivs så bra här och vet att jag är välkommen att stanna..

Men efter mkt övervägande insåg jag att det är så här det måste bli. Jag kan inte försitta en chans som kanske aldrig kommer igen. Jag skulle inte kunna förlåta mig själv då.

Och nu när jag fått skriva ner att jag är lite orolig och nervös ska jag lämna det och skratta mig lycklig åt att jag vet vad jag vill göra och att det just nu inte finns någonting som kan stoppa mig!
Vilken känsla.

Ikväll är det FAN min tur att tycka synd om mig själv

image22
Bara Emma förstår...

En del matar ankor...

Och andra sitter (?!) med demimage21

Här har vi lösningen på gåtan varför fågelinfluensan fick ett sånt genomslag

Det ska alltid vara viIgår blev jag med mycket övertalning och lite mysigt tvång utdragen på sjön av några av de som alltid betytt mest. Tänk att det nästan känns som en resa i tiden att umgås igen, vi allihopa. Det kommer nog alltid att vara jag och mina grabbar.

Att det över huvud taget blev vårat lilla gäng från början är en intressant historia. Speciellt med tanke på att jag i princip varit ensam om att ha turen att som tjej komma in i gruppen. Det brukade alltid vara jag, Fredrik, David och Anders. Per visiterade sporadiskt. Senare kom Robert in i bilden och nu är också Victor en välkommen del av oss. Vi har väl känt varandra i ungefär sex år allihopa. Och vi har alltid lika roligt tillsammans!

Igår blev det allstå dags att säga ja till en resa ut på sjön. Anders, David, Fredrik och jag åkte med Per ut. Väl framme fann vi Robert och Victor, plus ett par andra människor som kommit ut innan oss. Det är flera år sedan vi alla samlades för att göra någonting tillsammans. Alla får mer och mer i sitt liv ju längre tiden går..

Vi startade hur som helst upp med en hel massa öl, skitsnack, vrål och alldeles för hög musik. Precis som det ska vara. Vi härjade som galningar tills klockan måste ha varit 04- nånting, då alla i princip däckade. Per citerade imorse att han inte ens visste hur han tagit sig tillbaka till båten. Haha! Föga förvånande.

Idag har vi solat en del, men mest slappat för att bli av med den där totalt oförtjänta baksmällan:)

Det var väl egentligen ingenting extraordinärt som hände ute på sjön. Men det behövs liksom inte när det är vi. Att åka ut så här räknas hur som helst som en av de definitivt bästa stunderna den här sommaren! Utan tvekan.

Utomhusbio på Jogersö

I måndags kväll var jag, mina två fruar (och deras respektive) samt min kompis Jonas och kollade på utomhusbio på Jogersö, bland fukt och mygg. Det var en mysig stund att räkna till sommaren. De är i övrigt så snygga: mina vänner:)
image7


Men något som blir svårt att slå är Björns och min totala urspårning igår när vi började prata om att vi bör konstruera ett barnprogram där det förklaras hur de övriga barnsagorna och programmen kom till. "Det är så det kan gå till i Fablernas värld" Visste ni till exempel att det var Brummelisa och Lilla My, som tillsammans med Mio min Mio fick storken till världen, som i sin tur kunde komma med barnet som Pippi Långstrump och Skalman så länge längtat efter?

Vi kommer bli miljonärer Björn och jag. Vänta bara och se 


En svår och jobbig grej

Du har så lätt att stampa sönder när du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen du ringde så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen och vinden när du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet som om lilla jag försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för dig
Räcker inte fram
Men du har så svårt att vara ensam så du går till lilla mig
Och en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej


LW


Nostalgisk idag...

image3

Med hänvisning till en viss persons åsikter kring bitterhet som sådant

Jag har (efter en menande kommentar om att jag verkar vara en aning bitter) beslutat mig för att skriva ett oerhört och fantastiskt glatt inlägg;

I förrgår sov jag i pappas stuga med min nya la familia. Vi grillade, drack och hade alldeles för roligt. Inte råga på allt så kom Chrisse med flickvän Josse och hälsade på dagen därpå. Då fick jag mig mitt första dopp på två år. (Jag badar inte) Detta skeende kan närmast beskivas som en förfriskande upplevelse. Speciellt med tanke på att jag är rädd för både fisk och sjögräs, och att jag blev högst ofrivilligt iputtad.

Och nu till igår: Efter jobbet mötte jag upp syrran, Chrisse och Josse på nummerbaren för att bli bjuden på en cider. Väl därinne skulle den där j*vla drickan drickas med högsta möjliga hastighet och precision för att vi minsann skulle åka karusell nu. Jag var i och för sig inte sen att bli oerhört exalterad!

Efter mycket om och men och (från min sida oerhört halvangagerat) letande efter en inte föga full, skum bekant till Josse, stod vi där utanför staketet, alldeles hänförda av den vackra uppenbarelsen:
VIRVELVINDEN! Haha
Vi var givetvis tvugna att åka ett varv.

Sen lurade jag och Josse av ett annat stackars miffo sina sista karusellbiljetter för att kunna åka den läskigaste karusellen på detta lilla underbara tivoli.
Jag skrek under hela färden, helt och fullt övertygad om att jag skulle dö. Men annat kan man inte säga än att det var förjävla kul.

Mer hann vi inte för alla attraktioner stängde och jag fick i ensamhet knalla hem. Men det är inte fy skam att jag hann få ett "shoo guzzen, du är så jävla fin, vart ska du? Ska du med på fest?" innan jag hann lämna storgatan. "shoo guzzen" ?! Hjälp.
Folk borde väl fatta att jag är totalt ointresserad. Jag har bättre saker för mig.

Veckans höjdpunkt var ändå idag när jag för första gången träffade min mammas moster som är på besök från Amerikat! Haha. Vilken pantertant.

Det jag ser fram emot annars är fredag (imorgon) då jag ska åka karusell tills jag spyr tillsammans med Andreas. Så att jag sen har någonting nytt att vara bitter över.

Förresten: en bild på mästerkocken måste här appliceras. HAHA

image5
Over and out

 

 


RSS 2.0