Tvåtusentio

Tänk att man enligt västerlændsk tideräkning menar att jorden numera existerat i tvåtusentio år + en massa år innan Jesus føddes (efter Lines anmärkining) Det är en lång lång tid. Tänk hur många rymdresor till solen och tillbaka man skulle kunan gøra på den tiden. Det är helt sjukt när man tänker på det!

Nyårsafton alltså. Det var igår. Och jag spenderade den ensam. Å yes det var så skønt. (Du behøver inte tycka synd om mig) Jag har ju, som kanske är bekant, nyss flyttat. Så jag spenderade kvällen med att packa upp mina saker.

När jag tänkte øver det igår insåg jag att jag inte vart själv på i princip ett halvår. Jag tror det behøvdes.
Dessutom var jag så fräsch idag att jag tränade innan jag øppnade på jobbet. Och det mina vänner är ett infirande av det nya året som slår balkfylla och spya med hästlängder.


Jag hoppas ni minglade med stil igår før idag är det jag som får ragg :P


Kommentarer
Postat av: Line

bara för att vara den besserwisser som hossam alltid påstod att jag var så tänkte jag påpeka att det enligt västerländskt tidsräkning är 2010 år efter jesus födelse och inte 2010 år jorden existerat. JAG SAKNAR DIG FÖRRESTEN :) på måndag kommer jag tillbaks till oslo, tjoho!

2010-01-01 @ 15:20:42
URL: http://mandagsbarn.blogspot.com
Postat av: maja

jag saknade dig igår. jag försökte ringa men kom inte fram, tur var väl det kanske jag tror inte jag pratade om så vettiga saker igår :D

Gott nytt år kära syster :)

2010-01-01 @ 15:25:27
URL: http://brolle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0