Jag gillar min vecka

I førrgår var det våffelkalas hos mig och jag hade fint besøk av Axel, Silje o Ateeb. Gjorde våfflor med sylt o yoghurt o frysta bär. Inte dåligt! Det visade sig førstås att jag ær expert på våfflor! (vad annat trodde du?)

Igår vad Axel och Silje hemma hos mig och hjälpte mig att pyssla. Vi gjorde tackkort till personalen på jobbet. Det ska gøras 80 st. och vi kom väl på god väg med typ 30... ojoj.. Satt o pysslade med tusch o glitter. Det är väl koselig är det inte?
Axel o jag delade på en flaska rødvin i tillägg.

Nyss kom jag in från min førsta skridskotur på säkert 10 år. Åkt i två timmar tillsammans med Helene. Det var såå mysigt. Jag var faktiskt ganske duktig också (vilket førvånade både mig och henne). Trynade två gånger dock dessvärre. Men det är väl inte så konstigt när man flyger fram som blixten! :)

Ikväll blir det nog norsk Melodifestival. Eller Grand Prix som det så fint heter hær.

Håll det äkta.
Peace out
Kommentarer
Postat av: Andreas

Skridskor, nice! var faktiskt jus förbi vid hockeyrinken i Buskhyttan å kolla. Tänkte nog kanske också ta en tur för första gången på sjukt många år,

2010-02-06 @ 17:34:32
URL: http://http:/
Postat av: Maja

Klart att du är expert på våfflor! det visste jag redan :P och trots att du trynade två ggr på skridskor ger jag ett VG+ för att du tog tag i ditt skridskoåkande...jag väntar med spänning på när du är med i tv :D

Saknar dig massor!

Puss

2010-02-07 @ 14:34:21
URL: http://brolle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0