In the time of good times and bad timing

Jag är lite glad i dig. Och det handlar helt enkelt om att du är du. Och att jag blivit norsk. För norrmän är glada i varandra. Det säger i alla fall alltid Ida till mig; att hon är glad i mig (Och hon är ju svensk turned norsk). Det är ju rätt najs (!) att vara glad i någon. Men det är dumt att timingen är så dålig.

Men det värsta är ändå att jag tror på att saker har en mening. Tanken brukar lugna mig när det är storm. Men hur fan ska det lugna när jag sitter i landet långt borta? Skulle det vara MENINGEN att jag ska vara på andra sidan jorden från dig då alltså?? (jaja, wtf det känns så långt bort) Nu när det enda jag vill ha är en kram (ignorerar att det likaväl inte varit fysiskt möjligt(ish) just exakt nu, eftersom du jobbar)
-Nu vill jag inte tro på sakers mening längre. Det är ju bara orättvist.

Nu tänker jag gladeligen ignorera att en förutsättning för 'någonting som helst' faktiskt är att du är glad i mig också. Den tanken tänker jag slås av imorgon i stället. Tänker fundera över det och med största sannolikhet komma fram till att saken fan är orättvis, men att jag ändå inte vet hur man gör när man är glad i någon, för jag är bara skiträdd- och att det säkert finns en mening med allt det (men så tänker jag nog ignorera det också och fortsatt vara glad i dig).


Som ni alla märker är inlägget dedikerat till dig (cuz today you're on my mind)
-Ni andra får fortsätta mingla med stil
Peace outKommentarer
Postat av: Mamma

Mmmmmm....nu blir jag nyfiken!!!!

Puss Älskar DIG!

2009-09-01 @ 15:37:42
Postat av: Susanne

jag också. *Vackert skrivet pinglan:-)

2009-09-01 @ 15:57:30
Postat av: Little Miss C

Glad att du kommit igång med bloggen igen, honey.

Jag följer , nyfiket, med även fast du är långt borta. Och OMG, vem är det som är så där fasligt långt borta men ändå lyckas göra dig så där lyckligt lycklig utan att ens vara i närheten? :OTell me all about it. Puss.

2009-09-01 @ 22:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0