Å du underbara morgon

Jahaja, det var en underbart god morgon imorse. För det första är det väl aldrig härligt spännande att börja jobbet kl. 07.00, för det andra blir det inte bättre av att cykelnyckeln är borta när man har bråttom.

Förtydligande: Jag går upp alldeles för tidigt; gör mig i ordning; går ut i lätt regn för att låsa upp cykeln för att upptäcka att cykelnyckeln inte sitter på min nyckelknippa. Jag tvingas därav gå tillbaka in och väcka Maja kl. 06.30 för att utreda vart hon gjort av nyckeln. 

- Den ligger på byrån
- Då kanske du kan visa mig exakt var du menar för här (Gör en svepande gest med armarna) ser jag ingen nyckel.

Det slutar givetvis med att nyckeln fortfarande är borta när jag går utanför dörren och jag får ringa taxi för att hinna till jobbet (Man springer inte till Arnö sålänge inte livet hänger på det. (Har jag förstått efter en kort period av ambitiösa löpturer till och från arbetsplatsen))

FANTASTISK start på dagen tänker jag...

Runt klockan 11.30 får jag ett mess av lil sis' som upphittat nyckeln: Meddelandet lyder:
"Vet du vart nyckel låg? I Zeldas bur. Jag såg den när jag skulle ta ut henne.Tjyvråtta! Jag kan betala halva taxin om du vill"

Det slutade hur som helst med att både syrran och jag menar att  Zelda bör betala sin andel för min (o)förtjänta  taxiresa (Dvs. hela taxan på 140 kr.) Vi får väl se när mina pengar är återbetalda.

Och allt detta trots att jag förklarat klart och tydligt för Zelda att exempevis min soffa var värd klart mer pengar innan hon flyttade in i hushållet och åt upp den. Hon är dyr i drift för att vara ett underbart litet otygsdjur.

Men (utan stöd av ovanstående) är väl det värsta av allt; mitt misslyckande med att vara konsekvent sur på henne. Men inte kan man vara arg på någon så liten och (o)skyldig heller.


Kommentarer
Postat av: Andreas

Underbara lilla råtta!

2008-09-08 @ 23:31:39
URL: http://haggster.blogg.se/
Postat av: Brolle

Ja konstigt är det allt att man inte kan vara arg på den italienska ficktjuven...Det är underligt. Men hon är ju söt även om man kan tycka att hon är lite dålig på att betala tillbaka sina skulder :P

2008-09-09 @ 11:11:42
URL: http://brolle.blogg.se/
Postat av: Mamma

Haha....marodör är rätt benämning på den lilla.

Jaja...men söt är hon mitt "barnbarn"Älskar dig! Puss

2008-09-09 @ 12:09:26
Postat av: Zelda (med hjälp av moster)

++ååååååååååååååååååååt7d§ddddddddd3

2008-09-09 @ 18:26:06
Postat av: Jennifer

LOVE YOU TO!

2008-09-19 @ 13:53:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0